Незалежна громадсько-політична газета

Жителі міста! Усі на сесію міськради!

Тільки громадою ми зможемо захистити своє майбутнє!

Минулого вівторка, 4 червня, коли за ініціативою більшості депутатів міської ради мала відбутися позачергова сесія, активні та небайдужі до долі Камінь-Каширщини депутати рад різних рівнів та пересічні жителі міста вкотре обговорили питання створення Камінь-Каширської ОТГ.

DSC_0513

Під час численних публічних дискусій, що тривають останнім часом довкола окресленої теми, вони дійшли до висновку, що зволікати зі створенням об’єднаної громади уже не можна, а тому цього разу намагалися чітко визначити кроки, що мають бути зроблені в цьому напрямку.
У підсумку учасники зібрання вирішили звернутися до депутатів міської ради з вимогою прийти на сесію, що має відбутися 12 червня, та нарешті прийняти доленосні рішення, як цього вимагає громада. Окрім того вони також переконливо просили жителів міста максимально мобілізуватися цього дня і також прийти на сесію.
Текст звернення публікуємо.
Наш кор.

ЗВЕРНЕННЯ
зібрання депутатів обласної, районної, міської рад, сільських голів, жителів міста і району

Зважаючи на важливість розгляду питань громадських слухань та утворення ОТГ для жителів міста і району, вимагаємо у міського голови та депутатів міської ради:
1. Прибути на сесію міської ради 12 червня 2019 року та взяти активну участь в обговоренні питань порядку денного, визначених у розпорядженні міського голови, та прийняти відповідні позитивні рішення, від яких залежить майбутнє нашого міста і району.
2. Забезпечити умови для присутності на сесії всіх бажаючих жителів міста – членів територіальної громади з їх реєстрацією.
3. Підготувати та внести на розгляд у сесійній залі питання проведення громадських слухань щодо утворення Камінь-Каширської ОТГ.
4. Забезпечити обговорення питань порядку денного на засіданнях постійних комісій із залученням громадськості, керівників установ, закладів та організацій міста.
5. Рекомендувати керівникам установ, закладів та організацій міста провести обговорення питання утворення Камінь-Каширської ОТГ на зборах трудових колективів.
6. Сільським головам рекомендуємо делегувати представників сільських громад на сесію міської ради.
7. Оприлюднити звернення у засобах масової інформації.

Дунайчук Т.В., Калюх Б.І., Тороканець М.І., Хитрик В.М., Дмитрук П.П., Бортнійчук В.Г., Ніщик В.В., Євчук М.А., Каденчук Ю.Я., Каденчук І.М., Дмитрук Ю.О., Ткач С.В., Бобко Р.Р., Шумік С.О., Панасюк С.І., Дмитрук С.О., Сидорук С.М., Дунайчук В.С.

НОВИНИ
Tagged

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *