Незалежна громадсько-політична газета

Краплинка радості для дітей учасників АТО

DSC_0905У Камінь-Каширській школі мистецтв напередодні
новорічно-різдвяних свят для діток учасників АТО/ООС організували приємне дійство. Викладачі та вихованці закладу підготували для малечі гарний концерт зі співами, танцями, грою на музичних інструментах.

Побувала на заході й народний депутат Ірина Констанкевич, яка разом з усіма потішилася тими пречудовими виступами, які пройняли чарівним передноворічним настроєм.
«Ми почули унікальні виступи. Я захоплена нашими юними виконавцями, — зазначила Ірина Мирославівна.
Вона також привітала родини учасників АТО/ООС з прийдешніми святами.
«Нині ми напередодні різдвяно-новорічних свят. Це той час, коли відкривається небо, коли є можливість свої слова та серця скерувати до Бога. Просити прощення за те, що, можливо, було щось не так, просити добра, здоров’я, достатку для своїх родин, для батьків, дітей, для тих, кого любимо. Важливо ці дні використати правильно. Не тільки колядувати, щедрувати, засівати, не тільки ходити в гості, спілкуватися, але ще й пам’ятати: як ми зустрінемо ці свята, так і проведемо увесь рік. Тож звернімося усі разом подумки до Бога, подякуймо за рік, що минув, за все, що було добре у минулому році, візьмімо його з собою у 2019 рік. Попросімо у Господа, щоб він був щедрим для нас на добро, здоров’я, любов і найголовніше — на мир у нашій державі. Хай 2019-й подарує мир, духовне оновлення, принесе економічну політичну стабільність, щоб ми починали день з вдячністю за те, що живемо в мирній, гарній, сучасній європейській державі, що ми є громадянами великої України. З Новим роком! З Різдвом Христовим!» — сказала Ірина Мирославівна.
На завершення цієї приємної зустрічі усі діточки сфотографувалися з народним депутатом. А дехто зробив навіть селфі із парламентаркою.
Та не менш приємною родзинкою заходу були новорічні подарунки для дітей від фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Тетяна ПРИХОДЬКО.
Фото автора.

НОВИНИ
Tagged

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *