Незалежна громадсько-політична газета

Розриють дорогу і ми потонемо у багнюці та лишимось без води!

ссЗа посередництвом газети “Полісся” від імені всіх жителів вулиці Миру міста Каменя-Каширського звертаємося до міської влади. Просимо почути і зрозуміти нас.

За час існування нашої багатостраждальної вулички ми ніколи не мали доброї дороги. Під час проливних дощів її заливає так (сюди стікають води в річку Цир з цілої Волі), що вона перетворюється на суцільне місиво з болота, що не пройти і не проїхати. Найбільше ситуація загострюється навесні та восени. Дуже багато людей, які бувають, наприклад, в осінню пору на нашій вулиці, дивуються, як ми живемо в таких умовах у ХХІ столітті.
Протягом останніх десятиріч ми зверталися неодноразово до міської ради із проханням вирішити проблему твердого покриття нашої дороги, проте минулого року отримали відповідь, що зробити її неможливо у зв’язку з браком коштів.
А ось цими днями міська рада ухвалила рішення про виготовлення технічної документації на 47 тисяч гривень начебто на реконструкцію нашої водомережі. Насправді це зроблено, щоб протягнути трубу на воду з Волі через нашу вулицю під річкою до нового мікрорайону “Застав’я”. Якщо ми дамо дозвіл на це, то нам вже обіцяють начебто поремонтувати і дорогу.
І що? Знову наобіцяють, перекопають, пориють і так багатостраждальну нашу вулицю — і про нас забудуть! Спишуть, що немає на ремонтні роботи, як завжди, грошей. А нам тут жити! Тому ми однозначно проти того, щоб відгалуження міського водопроводу тягнули нашою стороною.
Просимо мешканців мікрорайону Застав’я з розумінням поставитися до нашої пропозиції. Ми теж за те, щоб ви, шановні, мали якісне водопостачання. Але зрозумійте й нас!
Альтернативний вихід із ситуації запропонував голова бюджетної комісії міськради, депутат Юрій Ратнюк, внісши пропозицію на сесії, як найшвидше увести в експлуатацію одну із нових міських свердловин, з якої можна потягнути водопровід та подати воду на новий масив забудови “Застав’я”. То ж звертаємося до решти депутатів міської ради з проханням: підтримайте пропозицію свого колеги Юрія Васильовича. Ми теж дуже сподіваємось на вашу допомогу.
З повагою жителі вулиці
Миру В.В.Ладан, Ю.І.Кобук, Т.Ю.Карпук, О.В.Кобук, Н.Ходаковська, С.В.Войчик, А. Федчик (всього 25 підписів).

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *