Незалежна громадсько-політична газета

На таких, як Катерина Василенко, – надія України!

15492316_121627378330719_8514027406113474069_nСаме прості українські хлопці та дівчата, ті, хто сьогодні так наполегливо здобуває знання за шкільними партами, у професійно-технічних і вищих навчальних закладах, здатні змінити Україну і вивести її в ряд розвинутих європейських держав. Головне — підтримати їх в такому благородному прагненні. 

Без сумніву, кожен погодиться, що досягти успіху неможливо без старання. Чого-чого, а старання нашій молоді таки не бракує. Та коли немає стимулу, відчуття потрібності своєї праці, то навіть у найбільш відданих і талановитих із них з часом опускаються руки. Добре, що на місцевому рівні це розуміють та сприяють примноженню інтелектуального капіталу підростаючих поколінь. Уже понад десять років поспіль активних, обдарованих представників юні Камінь-Каширщини нагороджують за їх старання стипендією районної ради. Із задоволенням зробили це депутати районної ради і тепер. На останній сесії райради народні обранці ухвалили відповідне рішення.
Тож лауреатом стипендії імені Євгена Шабліовського другий рік поспіль стала Катерина Василенко (на фото). Катя – учениця 10 класу НВК № 2 міста. Напрочуд багатогранна та цілеспрямована особистість. Вимір захоплень дівчини вражає, адже окрім літератури, географії, біології, юриспруденції Каті так само легко даються журналістика та іноземні мови. Неодноразово ставала переможцем обласних предметних олімпіад, різноманітних конкурсів. Отримувати стипендію (500 гривень щомісячно) здібна школярка буде вже з 1 червня цього року і аж до кінця травня наступного.Так тримати, Катю! Ти – наша гордість!
Олександр ПРИЙМАК.

НОВИНИ
Tagged

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *