Незалежна громадсько-політична газета

Камінь-Каширські “зірочки” прикрасили спортивне сузір’я року

Ще стародавні мудреці зазначали, що рух – це життя. На жаль, сучасне суспільство все більше стає заручником благ цивілізації та поступово костеніє. Ми використовуємо автомобілі не лише для дальніх поїздок, а навіть, щоб просто дістатися до магазину, який знаходиться всього за кілька сотень метрів від нашого дому. Майже щодень прикуті до комп’ютерних моніторів, опісля роботи зазвичай відмовляємо собі в задоволенні прогулятися вулицями міста, стрімголов поспішаємо на зупинку, де вже чекає знайома маршрутка. Що казати про заняття спортом, чи виконання елементарної ранкової зарядки… 

Однак немало є тих, хто не уявляє свого життя без такої потрібної речі, як спорт, і повсякчас пропагує та сприяє розвитку фізичної культури серед населення. У Луцьку з ініціативи обласного центру ФЗН “Спорт для всіх” відбулося нагородження активістів, які впродовж 2017-го натхненно працювали, аби залучити якнайбільше краян різних вікових категорій до занять фізичною культурою та масовим спортом, тренерів і спортсменів Волинського регіонального центу з фізичної культури та спорту інвалідів “Інваспорт”, медійників, учасників різноманітних спортивно–оздоровчих заходів, конкурсів, тощо.
Зокрема, в числі відзначених і представники Камінь-Каширщини. Так, за підсумками проведення “Обласних спортивно-масових заходів в зимовий період “Спортивна зима – 2017” серед загальноосвітніх шкіл нагороду отримала ЗОШ села Мельники–Мостище, де під керівництвом досвідчених вчителів фізкультури цьогоріч було організовано веселі спортивні змагання на снігу для школярів даного навчального закладу. Під час них дітвора вправно долала перешкоди, розстрілювала сніжками металеві кола-мішені, ганяла м’яча футбольним полем, а ще демонструвала хист володіння лижами та санчатами. Прикметно, що в рамках проведення на Волині “Спортивної зими” її учасниками стали близько 16 тисяч активних мешканців області.
Олександр ПРИЙМАК.

НОВИНИ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *