Незалежна громадсько-політична газета

З якої причини вагітна жінка втратила дитину?

Цими днями в електронних ЗМІ з’явилася інформація про те, що вагітна жителька села Радошинка втратила дитину через побої співмешканця.
Повідомляється, що на другий день Різдва до Камінь-Каширської центральної районної лікарні поступила 21-річна жінка із серйозними травмами черевної порожнини та великою внутрішньоматковою гематомою. А це, начебто, стало наслідком побоїв, яких завдав потерпілій 24-річний співмешканець.

Журналісти «Полісся» звернулися до правоохоронців, щоб з’ясувати, чи дійсно даний факт має місце. Начальник Камінь-Каширського районного відділу поліції Валентин Чих підтвердив, що до них надійшло повідомлення із ЦРЛ про те, що жителька Радошинки втратила дитину цілком ймовірно через побиття. Однак, як зауважив Валентин Іванович, постраждала відмовляється писати заяву на свого співмешканця.
“Важко пояснити, чому жінка не хоче заявляти у поліцію. Тим не менше ми відкрили кримінальне провадження, — коментує ситуацію начальник райвідділу поліції. — Сама жінка тепер каже, начебто вини її співмешканця у тому, що вона втратила дитину, немає.
Тетяна ПРИХОДЬКО.

НОВИНИ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *