Незалежна громадсько-політична газета

Перша вчителька! Яка вона?

с5Добра, ласкава, ввічлива, людяна, терпляча!

Саме такими якостями наділена перша вчителька нинішніх четвертокласників загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Сошичне Галина Іванівна Хлуд. Слово, яке ллється живою водою з уст Галини Іванівни, вселяє віру в добро, щастя, любов: любов до Бога, до себе, своєї родини, сім’ї, рідного краю. Вона вчить дітей не тільки писати, читати, малювати, а й бути чемними, порядними, дружелюбними. Її посмішка ласкава, ніжна, як сонячне проміння проникає у душі малечі, звеселяючи і підбадьорюючи хлопчиків і дівчаток. А ще вчителька вміє згуртувати навколо себе батьків і з ними в унісон виховувати підростаюче покоління.

Окрім того, що Галина Іванівна є чудовою людиною, гарною колегою, порядною дружиною та люблячою мамою, вона ще й талановитий педагог. Адже з вагомими результатами зустрічає вчителька цьогоріч своє професійне свято: це і перше місце в районному етапі та третє місце в обласному етапі конкурсу «Вчитель року» з предметів духовно-морального спрямування, участь у XII Всеукраїнському конкурсі «Вчитель-новатор». І не випадково Галина Іванівна стала переможцем у рейтингу «Гордість  громади» у номінації «Вчитель року».

Отож, адміністрація та профспілковий комітет загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Сошичне щиро дякують Галині Іванівні та всьому педагогічному колективу за натхненну працю. Зичимо міцного здоров’я, людського щастя, творчих злетів та успіхів на нелегкій учительській ниві!

З професійним святом, дорогі мої колеги!

Маріанна Журавель,

директор ЗОШ І-ІІІ ст. села Сошичне.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *