Незалежна громадсько-політична газета

Валерія Козак здобула “срібло” на чемпіонаті України

 с1Минуло лише півроку з часу відкриття у Камені-Каширському зали важкої атлетики, а ми не перестаємо тішитися новими і новими досягненнями юних спортсменів.  Нещодавно їх доповнила чергова перемога юної важкоатлетки на чемпіонаті України, який проходив у місті Славутич Київської області.

Як повідомив тренер з важкої атлетики, майстер спорту Валентин Андрусь, його вихованка Валерія Козак на цих змаганнях здобула срібну нагороду. Дівчинка вже вдруге брала участь у чемпіонаті України і цього разу вона покращила свій результат. Восьмикласниці із села Грудки вдалося підняти у сумі двох вправ аж 73 кілограми (30 кілограмів — ривок і 43 кілограми — поштовх). Відтак Валерія програла у загальному заліку 7 кілограмів своїй суперниці із Луганської області, котра стала чемпіонкою.  Третє місце посіла спортсменка із Київщини.

Нагадаємо, що на попередніх загальноукраїнських змаганнях Валерія Козак була шостою із результатом 62 кілограми за підсумком двох вправ.

Участь у цьогорічному чемпіонаті України брали і камінь-каширські хлопці. Учень НВК №2 Вадим Куцик посів п’яту сходинку у своїй групі, а Богдан Назарчук – десяту.

Загалом на цьому чемпіонаті Волинська область закріпилася на 6 місці серед 20 команд.

Тетяна Приходько.

Спорт
One comment on “Валерія Козак здобула “срібло” на чемпіонаті України

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *