Незалежна громадсько-політична газета

Кращих малярів навчають у Камені-Каширському

Приємно відзначити, що скарбничка досягнень місцевого професійно-технічного училища поповнилась ще однією нагородою. Днями друге призове місце та диплом на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів ПТНЗ з професії “Маляр” виборов вихованець ВПУ Володимир Дзеблюк (на фото). 

с1

На шляху до срібної сходинки п’єдесталу хлопчині довелося здолати кілька десятків надзвичайно сильних суперників, адже у змаганнях взяли участь переможці училищних етапів конкурсу професійно-технічних навчальних закладів із усієї Волині. Однак, незважаючи на усі перешкоди, він зумів показати гарний професійний рівень підготовки. Про що красномовно свідчать високі бали і не менш схвальні відгуки, які за підсумком двох турів отримав Володимир від суддівської колегії. З чим ми його щиро вітаєю!
До слова, конкурсна програма передбачала перевірку теоретичних знань учасників з основних предметів та виконання практичних завдань із шліфування поверхні стіни, грунтування її полімерною грунтовкою, наклеювання настінних пінопластових планок за схемою та фарбування стіни тонованою водоемульсійною фарбою.
Підготував Олександр Приймак.

НОВИНИ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *