Незалежна громадсько-політична газета

На зустріч з юністю

сШкола – величезний світ, є два центри цього Всесвіту: Учитель і Учень. Саме учні й учителі перетворюють звичайну будівлю на особливий – вируючий, шумний, але добрий будинок, де з кожним роком одні стають розумнішими, інші – мудрішими, а всі разом – ближчими й ріднішими один одному.

У школі багато випускників, і в них різні професії. 4 лютого прийшли на поріг рідної школи, яких вона виряджала в самостійне життя, випускники 1977, 1987, 1997 років і наймолодші мої вихованці- 2007 року випуску. 10 років тому 18 (серед них 11 дівчат і 7 хлопців) голуб’ят вилетіли з-під батьківського крила і полинули у широкий безмежний світ, а в першу суботу лютого повернулися у школу журавлиним ключем. З Києва, Львова, Луцька, Ківерець, Каменя-Каширського, місцеві спішили на зустріч з юністю. Красиві, тендітні, змужнілі, впевнені в собі, усміхнені ділилися спогадами про школу, а також розповідали, як склалося їхнє життя, чого вони досягли.
Я рада за вас, за ваші успіхи, дякую за теплі слова в адресу вчителів школи, які, не шкодуючи сил, «ліпили» з вас хороших людей. І ви такими стали. Хоча не всі змогли приїхати, але я всім бажаю мирного неба над головою, щастя вам і вашим родинам. Життя – це не ті дні, що пройшли, а ті, що запам’яталися. Нехай у вас буде побільше таких днів. Надіюся, що через 10 років ви приїдете всі. І пам’ятайте, що шкільні двері завжди відчинені для вас.
Валентина Семенівна Степанюк,
класний керівник випускників 2007 року,
ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Видерта.

НОВИНИ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *