Незалежна громадсько-політична газета

Добра ініціатива завжди знаходить підтримку

Недарма кажуть, що гуртом і вовка легше бити. Що вже там говорити про буденні проблеми, з якими нам, простим людям, доводиться стикатися у повсякденні.

Адже спільними зусиллями в атмосфері злагоди та взаємодії можна і гори звернути. І наш приклад співпраці громади, влади, благодійників та меценатів яскраво це доводить.

Ні для кого не секрет, що стан інфраструктури у новозбудованих мікрорайонах міста бажав би кращого. У нових житлових масивах зазвичай немає а ні хороших доріг, а ні центрального водопостачання, часто навіть існують проблеми з підключенням до електромережі. Ми, жителі мікрорайону Порічани, чудово розуміємо, що в нинішніх умовах швидко вирішити цілий шлейф усіх цих негараздів просто неможливо. А тому спробували самі хоч якось покращити добробут вулиці.

DSC_1178

Завдяки цьому не так давно на одній з вулиць Порічан на місці грунтової дороги з’явився шлях з білощебеневим покриттям. Згуртувавшись, ми, ті, хто вже живуть тут або ж житимуть у майбутньому, самотужки почали збирати кошти на цю дорогу. І, що надзвичайно приємно, на нашу ініціативу відгукнулися і Камінь-Каширська міська рада, і Фонд Ігоря Палиці “Тільки разом”, які надали нам фінансову підтримку. Без цієї допомоги нам навряд чи цьогоріч вдалося б прокласти цей шлях. Також не можна не відзначити допомогу депутата обласної ради Анатолія Буська, який посприяв нам в облаштуванні основи під прокладене білощебеневе покриття. За це їм особлива подяка від жителів мікрорайону.

Таким чином, спільними зусиллями ми зробили так, що по нашій вулиці можна сміливо пройти та проїхати. Тепер діти, ідучи до школи, а дорослі — на роботу, не будуть борсатися у калюжах та багнюці, а матимуть змогу пройти тут спокійно, як жителі кожного цивілізованого міста.

Жителі мікрорайону Порічани,

м. Камінь-Каширський.

НОВИНИ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *