Незалежна громадсько-політична газета

Все, що необхідно для навчання, — у магазині “Школярик”

Підбір канцелярії, аксесуарів напередодні навчального року хоч і приємне, та все ж клопітне і затратне випробування для батьків та учнів. Як обрати якісне приладдя, не витрачаючи багато часу на його пошуки, — питання, яким задаються з року в рік традиційно останнього місяця літніх канікул. Тож про необхідність вчасно зібратися до школи та придбати все необхідне в одному місці нагадують у магазині “Школярик”, що у Камені-Каширському по вулиці Шевченка, 9.

 

unnamedАсортимент магазину, що за понад двадцять років своєї діяльності став особливо затребуваним серед школярів і їхніх батьків, офісних працівників, складає тисячі найменувань товарів. Тут є можливість придбати екологічні нешкідливі фарби, фломастери та олівці, зошити зі щільного та якісного паперу, книги, міцні та якісні наплічники, яскраві сумки для спортивної форми. Представлений і широкий асортимент ранців з ортопедичною спинкою, ексклюзивного дизайну відомих брендів.

unnamed (7)Сучасне шкільне приладдя, що пропонують у «Школярику», допомагає розвивати творчі здібності учнів, зробить хобі чи художні заняття ще більш цікавішими, а канцелярські дрібнички найрізноманітніших відтінків та кольорів стануть добрими помічниками у засвоєнні шкільної програми.

Асортиментний портфель магазину не обмежується лише канцелярією. Сьогодні він сформований, крім того, різноманітними пропозиціями друкованої продукції від кращих українських видавництв, перелік якої постійно оновлюється та вдосконалюється.

Своєрідною родзинкою закладу його власники вважають наявність широкого асортименту товарів для креативних діток: картинки-розмальовки за номерами, діамантові мозаїки, тісто для ліплення, кінетичний пісок, полотно для малювання, фарби (акрилові, масляні, акварельні, гуашеві, темперні), а також великий вибір скетч маркерів, котрі сьогодні є надзвичайно популярними серед юних художників.

unnamed (3)

Як зазначив власник торговельного закладу Сергій Грищук, головний принцип роботи магазину полягає у задоволенні потреб споживачів від наймолодшої до найстаршої вікових категорій. Характерною особливістю “Школярика” є доступні ціни, оперативність виконання замовлень, висока якість товарів та постійна їх наявність на складі. Крім того, для окремих груп населення, як то багатодітних родин, встановлено гнучку систему знижок. Тож бажаючих заощадити бюджет запрошують відвідати магазин з 5 по 20 серпня та отримати бонус. В акційний період на покупців шкільних сумок та наплічників чекають приємні сюрпризи у вигляді додаткового подарунка: пеналу, конструктора, брелочків тощо.

— Ми є партнерами найбільших українських виробників та постачальників канцтоварів, тому завжди пропонуємо найвигідніші ціни на товари високої якості. Разом з тим, підтримуємо вітчизняного виробника, беремо участь у виставках канцтоварів та книжкових форумах, тому завжди радо презентуємо новинки. Якісна й красива канцелярська продукція виконує ще одну важливу роль — стимулює інтерес дітей до навчання та робить його приємнішим.

У торговельному закладі можна скомплектувати канцелярію за нормативами програми початкових класів “Нової української школи”, до того ж зі знижкою у розмірі 10 відсотків. Все необхідне приладдя — від простого олівця до шкільної дошки — є в наявності, тому комплектуємо швидко, навіть із відтермінуванням платежу, — ділиться перевагами магазину Сергій Грищук.

 

Телефонуйте у зручний для вас час за номерами:

(050)-68-14-389 — Сергій;  (096)-67-27-222 — Наталія.

 

Леся МІНІБАЄВА

Фото автора.

unnamed (5)

Освіта

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *