Незалежна громадсько-політична газета

Дорогі земляки!

СИДОРУК ФОТО

Наближається день виборів, який визначить, яким шляхом буде рухатися наша Камінь-Каширська міська об’єднана територіальна громада.
Ми пройшли нелегку дорогу до того моменту, аби вона таки відбулася. І я, і люди з нашої команди доклали до цього багато зусиль.
Все своє життя я живу у Камінь-Каширському районі, з яких понад 22 роки працюю у сфері місцевого самоврядування. За ці роки була депутатом і сільської ради, і районної, двічі – сільським головою. Мої колеги, голови ОТГ, неодноразово запитували: як наважилася балотуватися на голову Сошичненської громади, якщо були певні ризики. Простіше кажучи, за ці 10 місяців такі громади, як Сошичненська, не були переведені на прямі бюджетні відносини з держбюджетом, не отримали кошти соціально-інфраструктурної субвенції. Але тим не менше спільно ми зробили чимало. І я завжди відчувала, що наша сила громади – в людях.
Моє сумління чисте, тому що ніколи не порушувала своїх життєвих цінностей – роби так, аби тобі потім було не соромно дивитися людям у вічі, і завжди кажи правду. Мої кроки до мети – працювати на благо Камінь-Каширщини – ніколи не були позначені брехнею, підлістю, брудними технологіями.
На жаль, цього не можна сказати про передвиборну кампанію за посаду Камінь-Каширського міського голови. Проти мене та мого колеги – кандидата на посаду Сошичненського сільського голови Віктора Семенюка (обоє ми балотуємося від політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ») були виготовлені брехливі контрагітки, які, вочевидь, підготовлені командою наших опонентів.
Замість того, аби діяти толерантно з боку усіх кандидатів, боротьба за посаду міського голови перетворилася на брудні політичні ігрища, у яких деякі кандидати не гребують нічим, аби лише отримати бажане крісло.
Я хочу сказати: очільник ОТГ – це не крісло. Це щоденна, клопітка робота, яка потребує чималого досвіду та знань, аби дійсно працювати ефективно і виправдати довіру людей, які віддали за тебе свій голос. Міський голова – це людина, яка повинна працювати для людей: відкрито, чесно і докладаючи максимум зусиль. Тільки тоді можливі зміни.
Вірю, що ви, дорогі земляки, 25 жовтня зробите той вибір, про який не доведеться жалкувати і який стане запорукою розвитку нашої рідної великої Камінь-Каширської міської об’єднаної територіальної громади!
Майбутнє будується зараз!

З повагою Світлана Сидорук, кандидат на посаду Камінь-Каширського міського голови.

Вибори

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *