Незалежна громадсько-політична газета

Тепер “Полісся” зможуть читати любешівці і маневиччани!

Суперприз

Це стало можливим завдяки об’єднанню в один укрупнений район із центром у Камені-Каширському територій сусідніх районів.

Місцеві вибори 25 жовтня — це своєрідний підсумок децентралізаційних процесів субрегіонального рівня. Новий регіональний поділ, згідно з яким теперішні Камінь-Каширський, Любешівський і Маневицький райони (за винятком Колківської ОТГ) об’єднані в один район, є платформою для обрання місцевих органів влади. Разом з тим із закінченням процедури ліквідації зазначених районів на ці території також пошириться статус Камінь-Каширської районної газети “Полісся”. А це означає, що відтепер газета стане доступною і для жителів Любешівщини та Маневиччини. Кожен зможе її передплатити уже на 2021 рік у своєму відділенні зв’язку чи листоноші. Це, без сумніву, великий позитив, оскільки “Полісся” буде тим унікальним інформаційним джерелом, де кожен зможе довідатися про життя найближчих своїх земляків та віддалених сусідів. До речі, жителі окремих сіл Любешівщини, прилеглих до адміністративних меж Камінь-Каширського району, вже сьогодні є активними читачами “своєї цікавої і корисної газети” — так вони характеризують наше видання, за що ми їм вдячні. І, очевидно, не випадково. Адже неодноразово мешканці Малої Глуші, Щитиня, Великої Глуші, Погулянки і інших сіл були героями наших публікацій. А в недалекому майбутньому тим паче ми станемо із жителями зазначених сіл “ріднішими”, оскільки житимемо в одній Камінь-Каширській ОТГ.
Звісно, кожен сам обирає газету, що відповідає його запитам. Проте, як засвідчує життя, місцева інформація найбільше цікавить людей. Бо де ж іще, як не в своїй газеті почитаєш про кума, сусіда, товариша по праці, довідаєшся останні новини, дізнаєшся хто помер і хто святкує день народження, хто і що продає, які рішення ухвалює влада, які проблеми хвилюють краян та сотні інших “що? де? коли?”. У цьому сенсі, переконаний, “Полісся” на правильному шляху. Про це свідчить незмінно впродовж багатьох років високий наклад газети. Сьогодні він становить 5,5 тисячі примірників, до якого можуть наблизитися лише кілька районних газет Волині із майже двох десятків. Довір’я читачів стараємося виправдати увагою до їхніх проблем і безпосередньою участю у їх розв’язанні. Цей обов’язок вважаємо головним завданням журналіста. Так було, є і буде.
Шановні друзі, уже розпочалася передплатна кампанія на друковані видання на 2021 рік. Попри все негативне у житті (подорожчали комунальні послуги, продукти, енергоносії тощо) ціна на наше з вами “Полісся” практично не змінилася у порівнянні із 2020-им.

Вартість газети становить:
на місяць — 29,20 грн; на квартал — 87,60 грн;
на півріччя — 175,20грн; на рік — 350,40 грн.
(тут не враховано послуг пошти з оформлення передплати).
Упродовж останніх днів редакція отримала десятки дзвінків від читачів, які запитують, чи й далі проводитиме редакція розіграш призів для передплатників. Відповідаємо: так, розіграш обов’язково буде. Більше того, окрім традиційних подарунків, якими є цукор, борошно, олія і т.п., цього разу редакція запровадила ще й супер-приз. Ним є МУЛЬТИВАРКА!
Тож, дорогі читачі і шанувальники газети, передплачуйте “Полісся”, читайте і скористайтеся нагодою виграти приз. Шановні жителі Любешівщини і Маневиччини, приєднуйтеся до великої читацької сім’ї “Полісся” — передплачуйте газету і теж беріть участь у розіграші призів. До слова, за останні роки тисячі наших передплатників отримали від газети подарунки. Тепер така приємність чекає і на вас. Будьмо разом!!!
Нагадуємо, квитанцію про передплату або її ксерокопію слід надіслати на адресу редакції: 44500, м.Камінь-Каширський, вул. Ковельська, 36 з позначкою “Розіграш призів”.
Петро ТРОФИМЧУК, редактор “Полісся”.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *