Незалежна громадсько-політична газета

Щедрий лелека приніс дві двійні!

IMG-b0a6103df45d620c81248873b5e65c99-VВ останні дні червня дві сім’ї поповнилися двійнями.
А з початку року на Камінь-Каширщині народилося аж сім пар двійнят.
— Дітки народилися доношеними та здоровими шляхом кесаревого розтину і стали справжньою потіхою не лише для мам, а й працівників пологового відділення. Оперувати довелося тому, що малеча зайняла незручне положення у лонах матерів для народження природним шляхом. Та головне тепер мами і немовлята почуваються добре, — радіє заввідділення ЦРЛ Оксана Мартинюк.
Спочатку народилася двійня у сім’ї Сергія та Наталії Мартинюків із села Брониця. Це була не перша вагітність у 31-річної жінки. До цього вона стала мамою уже для чотирьох діток. А цього разу їй вдалося виносити ще одразу двох величеньких хлопчиків. Перший з них народився вагою 2690 грам та зростом 50 сантиметрів, другий – вагою 2960 грам, зростом 53 сантиметри. Батьки назвали своїх синочків Марком та Максимом.
Інша двійна, що з’явилася на світ кількома днями пізніше у сім’ї Олександра та Анастасії Мажул із села Бузаки, — хлопчик та дівчинка. Вони стали первістками у подружжя. Першим народився хлопчик вагою 3100 грамів і зростом 51 см. Другою – дівчинка вагою 2670 грамів і зростом 49 см. Назвали діток Данилком та Мар’янкою.
Тож хай щасливою буде доля у цих новонароджених діток.
За словами Оксани Іванівни, до кінця року у районі іще можуть народитися двійні. Бажаємо майбутнім мамам виносити також здорових малюків.
До речі, протягом останнього місяця у районі народилося 55 діток. А від початку року у пологовому відділенні Камінь-Каширсьокї ЦРЛ допомогли з’явитися на світ 342 діткам.

Тетяна ПРИХОДЬКО.

 

Передрук або використання у будь-якій формі матеріалу без письмової згоди редакції заборонено!

НОВИНИ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *