Незалежна громадсько-політична газета

Анатолій Бусько: “Дбати про інтереси виборців — мій депутатський обов’язок”

Бусько на 26.12Представляти Анатолія Буська широкому загалу читачів, жителів району немає потреби. Він — директор промислового підприємства ТОВ “Доф Арбо”, депутат обласної ради (фракція ВО “Батьківщина”), член бюджетної комісії. Меценат. Волонтер. Вік — сорок вісім років. Людську повагу завоював своєю порядністю, професіоналізмом, готовністю прийти на допомогу громаді. Сьогодні спілкуємося з народним обранцем про його роботу у найвищому представницькому органі краю.
— Анатолію Федоровичу, у депутатстві нинішньої каденції обласної ради перейдено екватор. Що найважливіше вам вдалося зробити за останні чотири роки?
— Як депутат обласної ради я провадив свою роботу згідно із законом “Про місцеве самоврядування в Україні” та регламентом Волинської обласної ради. Брав активну участь майже в усіх сесійних засіданнях (чергових та позачергових), у засіданнях постійних профільних комісій та тимчасових контрольних комісій, які проводилися регулярно.
Приємно відзначити, що мені вдалося у вирішенні певних питань налагодити співпрацю із колегами-депутатами обласної ради, її головою, обласною державною адміністрацією, а також із районною і міською владою. Саме завдяки цьому було вирішено ряд наболілих проблем міста і району. Не буду піаритись на конкретно зробленому, хай про це скажуть депутати міської і районної ради, їх керівники, а головне — мої виборці. Мені не соромно перед громадою міста і району за те, що вдалося зробити.
Кожен депутат будь-якого рівня повинен робити усе можливе для того, аби в селі, місті, районі, області, загалом Україні був порядок, діяло право і працювала Конституція. Депутати мають бути чесними перед виборцями, пам’ятати про народ, натискаючи кнопку під час голосування. Це і є відповідальність — відповідальність за свої рішення і їх наслідки, які впливають на розвиток усіх сфер нашої країни.
— Анатолію Федоровичу, до вас часто звертаються люди як до підприємця, приходять на прийом як до депутата обласної ради?
— Так. У Камені-Каширському по вулиці Шевченка, 5 знаходиться моя приймальня, де працюють на громадських засадах мої помічники-консультанти В.С.Нестерук і Б.І.Калюх, а в селах Осівці і Грудки — С.І.Дем’яник. Отже, сюди звертаються жителі міста і району по допомогу на лікування та на інші нагальні непередбачені потреби. В силу можливого стараюся всім допомогти за рахунок коштів особистого депутатського фонду і власних коштів.
— Анатолію Федоровичу, жителі міста, району і далеко за їх межами знають вас як волонтера, мецената, підприємця, котрий надає допомогу воїнам, які боронять нашу країну на Донбасі. Саме за жертовність і меценатство ви нагороджені високою відзнакою — орденом “За заслуги” ІІІ ступеня та медаллю “За жертовність і любов до України” від патріарха Філарета, а також багатьма почесними грамотами і подяками.
— Так, я також долучаюся до волонтерської діяльності та надання матеріальної допомоги військовим у зоні ООС (АТО), підтримую матеріально колег-волонтерів, зокрема, їхні поїздки на передові рубежі фронту на Сході України.
— Добігає до кінця 2019 рік, який запам’ятається українському народові як виборчий: вибори Президента України, позачергові парламентські вибори, вибори в ОТГ. А чого ви чекаєте від нового 2020 року, про що мрієте?
— Я мрію про те, аби влада в Україні завжди пам’ятала, що народ довіряє їй лише на певний, визначений законом, час наші законні права. Влада має служити народові, а не народ існувати для влади.
Я мрію про високий добробут нашого працьовитого народу, коли заздрість і нерівність будуть нарешті зруйновані в Україні наявністю потужного середнього класу і діючими в реальному житті законами про соціальний захист населення, котрі повинні забезпечити гідний рівень життя і старості наших батьків та ветеранів.
Я мрію про державу, в якій приватна власність і особиста гідність людини будуть захищені законом, а Нагорна проповідь нашого Спасителя стане найвищою духовною цінністю і правилом нашого життя.
— Анатолію Федоровичу, що ви хотіли б побажати своїм виборцям, громаді міста і району з нагоди прийдешніх свят Нового року і Різдва Христового?
— Я щиро вітаю усіх жителів міста і району з превеликим і пресвітлим святом Різдва Господа Бога і Спаса нашого Ісуса Христа і з Новим 2020 роком! Нехай Всевишній надихає нас на християнську любов, єдність і мир, а Новий рік принесе у домівки, родини усіх сердечний мир і міцне здоров’я, сімейний затишок та добробут. Рясних Божих благословінь усім у суспільній праці для добрих справ, звершення на славу нашого величного та люблячого Бога!
Христос рождається! Славімо Його!
З Новим 2020 роком, шановні краяни!
Спілкувався
Віталій НЕСТЕРУК.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *