Незалежна громадсько-політична газета

Районні новини

Молодик вдарив поліцейську

У Камені-Каширському під час затримання 18-річний грабіжник завдав удару в обличчя працівниці правоохоронних органів.

Жителю сусідньої Любешівщини виявилось замало вражень від посиденьок в одному з кафе міста Каменя-Каширського. Тож він не придумав нічого кращого, як поцупити звідтіля “на згадку” пивний посуд. Згодом порушника розшукала дільничний офіцер Камінь-Каширського відділу поліції та переконала його добровільно повернути крадене. Однак у подальшому під час затримання молодик вдарив працівницю поліції в обличчя, чим спричинив дівчині тілесні ушкодження. На захист постраждалої поліціянтки стали очевидці ганебного інциденту. Вони схопили порушника та допомогли правоохоронниці доправити його до відділу поліції. Тепер любителю махати кулаками загрожує до п’яти років обмеження або позбавлення волі.

Олександр ПРИЙМАК.

 

Горять торфовища через людську бездумність

Щороку на Камінь-Каширщині періодично горять торфовища. Скажете, закономірність. Ні – біда! Адже винуватцями того нерідко є самі жителі району, котрі бездумно чи заради розваги спалюють суху рослинність.

Ось і минулої суботи чергова пожежа на торфовищі виникла в урочищі Пурасьове, що поблизу села Карасин. Гасили займання вогнеборці 8-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Каменя-Каширського.

Олександр ПРИЙМАК.

 

За лайку – штраф!

На Камінь-Каширщині чоловік обматюкав співмешканку та погрожував останній фізичною розправою.

Камінь-Каширський районний суд визнав винним любителя гострого слівця у скоєнні адміністративного правопорушення. Тепер йому доведеться заплатити штраф у розмірі 170 гривень, а також покрити судові витрати.

Олександр ПРИЙМАК.

НОВИНИ
Tagged

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *