Незалежна громадсько-політична газета

Підкорив спортивну вершину cвіту!

unnamed (4)Уродженець села Раків Ліс Денис Остапук здобув першість на Чемпіонаті світу з пауерліфтингу серед юніорів у ваговій категорії до 59 кілограмів. Це перший тріумф подібного рівня для нашого земляка.

Важкоатлетичні перегони відбувалися серед спортсменів з порушенням опорно-рухового апарату у столиці Казахстану Нур-Султан за участі атлетів майже вісімдесяти країн світу. Попри таке велике представництво вихованець волинської школи спорту продемонстрував чемпіонський результат – 116 кілограмів. “Це була емоційна перемога, від якої перехоплює подих, коли піднімають стяг і звучить Гімн твоєї рідної України. Ця перемога — ще один крок до моєї мрії – Паралімпіади”, — зазначив юнак.
До речі, упродовж шести років Денис Остапук успішно займається у Ковельській дитячо-юнацькій спортивній школі інвалідів під егідою заслуженого тренера України Валерія Дружиновича. Його наставник докладає максимум зусиль до гарту сили і міці спортсмена, його витривалості і стремління до перемоги. А цей дебютний виступ красномовно довів, що обидва вони на правильному шляху.
Леся Мінібаєва.

unnamed (1)

Спорт
Tagged

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *