Незалежна громадсько-політична газета

Переможці міжнародних конкурсів

Фото до Козік

Наші юні бандуристи продемонстрували свою високу виконавську майстерність та здобули заслужені перемоги на ХХІ Міжнародному конкурсі мистецтв «Понтійська арена – 2019», що проходив 23-25 березня у м.Києві. Учні мистецької школи вкотре підтвердили рейтинг свого навчального закладу, якість навчання та великий потенціал талантів поліського краю.

Так, перші місця здобули Ілля Пилипчук, Вадим Корольчук, Соломія Міхальова (викладач Мирослава Гапонюк) та Вікторія Ковальчук (викладач Галина Триндюк). Другі місця вдалось посісти Діані Федчик, Ірині Гончарук та Іванні Мороз, які також є вихованцями вище названих викладачів. Слід сказати, що протягом останніх років у нашій мистецькій школі саме клас бандури, старовинного національного інструменту, користується неабиякою популярністю і є лідером у майстерності виконання. Діти залюбки розвивають свої мистецькі здібності на індивідуальних заняттях, а також є учасниками ансамблю бандуристів та ансамблю хлопчиків-бандуристів.
Активістами конкурсної діяльності цьогоріч стали й учні класу баяна Андрій Зубач та Іван Данилюк на чолі зі своїм наставником Надією Ільчук. 23-24 лютого вони також побували у місті Києві на вже знаному Міжнародному конкурсі «Україна єднає світ», де обом вдалося посісти другі місця, а 23 березня ці ж учні стали дипломантами ХІ Міжнародного конкурсу баяністів-акордеоністів «INTER-SVITYZ», що проходив у місті Луцьку. Дипломантом цього ж конкурсу став і Олександр Смолярчук (викладач Дмитро Смолярчук).
Щиро вітаємо переможців, радіємо та вболіваємо за подальші їх успіхи. Адже традиційно, по завершенні навчального року, відбудеться церемонія нагородження лауреатів різного рівня конкурсів. А подарунком стане екскурсія визначними місцями України.
Олена КОЗІК,
директор дитячої школи мистецтв.

ПУБЛІКАЦІЇ
Tagged

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *