Незалежна громадсько-політична газета

У Раків Лісі відбувся волейбольний турнір

51168163_2272143253107936_4205503178763927552_nГарячі волейбольні пристрасті, приправлені азартом і волею до перемоги, вирували наприкінці минулого тижня в спортивній залі села Раків Ліс. На кону стояв перехідний кубок села, котрий мав дістатися найсильнішій команді.

Цього разу поборотися за головний приз виявили бажання чотири команди: окрім місцевої, це гості із міста Каменя-Каширського та селищ Любешів і Зарічне. Впродовж кількох годин вони дарували вболівальникам гарний настрій та насолоду від споглядання хорошої гри. Загалом учасники показали однаковий рівень володіння м’ячем. Тим не менше, лаври переможця турніру, а разом і кубок дісталися команді Любешова, котрій по-дружньому поступилися раківліські спортсмени. Третє місце за камінь-каширцями. Замкнули таблицю представники Зарічного.
Зазначимо, що змагання відбулися за фінансового сприяння Раків Ліської сільської ради. А ініціатива їх проведення належить волейбольній команді цього ж населеного пункту. Також виявили посильну підтримку в організації спортивного дійства дирекція школи та підприємці.
Олександр ПРИЙМАК.

Спорт
Tagged

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *