Незалежна громадсько-політична газета

Успіх юних природолюбів

сУчні Нуйнівського шкільного лісництва здобули друге місце на Всеукраїнських змаганнях

Наприкінці вересня в Сумах відбувся зліт учнівських лісництв. Його учасниками стали близько 200 дітей, які прибули до цього козацького міста з Тернопільщини, Закарпаття, Івано-Франківщини та інших регіонів України. Місію вони мали цікаву, але доволі непросту – презентувати загалу власні досягнення, зокрема, наукового штибу.
Протягом двох насичених днів юні природолюби відвідували майстер-класи, мистецькі заходи, брали участь у квестах, флешмобах, а також побували на цікавих тематичних екскурсіях.
А от Волинь на змаганнях випало право представляти делегатам Нуйнівського учнівського лісництва (ДП “Камінь-Каширське ЛГ”), команда якого попередньо перемогла в обласному відборі. Відзначимо, що з цим завданням школярі справилися гідно. Вони посіли ІІ -місце у Всеукраїнському зльоті учнівських лісництв та ІІ -місце за виставку- презентацію досягнень шкільних лісництв. Власюк Наталія, учениця загальноосвітньої школи І-ІIІ ступенів с. Нуйно Камінь-Каширського району зайняла І -місце у захисті науково- дослідницьких робіт.
А ще нуйнівські юннати приєдналися до спільної трудової акції “Коло дружби”.
Олександр ПРИЙМАК.

НОВИНИ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *