Незалежна громадсько-політична газета

Підопічним Ігоря Бродовського не було рівних

сНещодавно на базі спортивного клубу “Колос” у місті Луцьку відбувся традиційний новорічний турнір із футзалу серед юнаків 2006 року народження. Чотири команди вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл з села Боратин, селища Голоби, міст Каменя-Каширського та Горохова змагалися за звання кращої.
У першому поєдинку юні гравці нашого міста здолали команду “Ласка” села Боратин. У другому матчі вони переграли своїх суперників із смт. Голоби.
Особливо захоплюючим та інтригуючим за ходом подій видався фінал турніру, в якому зійшлися футбольні команди Каменя-Каширського та міста Горохів. Як розповів тренер нашої команди Ігор Бродовський, після першого тайму наші юні футболісти пішли на перерву, поступаючись своїм суперникам з рахунком 3:1. Але в другій половині гри вони змогли зрівняти рахунок, забивши 2 голи. При чому останній м’яч влетів у сітку воріт суперника практично на останніх хвилинах основного часу. Тому доля всього поєдинку вирішувалася в серії післяматчевих пенальті. І тут дійсно нашим юнакам не було рівних, вони стали чемпіонами з рахунком 7:5. Напружена гра й жага до перемоги принесли свій хороший результат. До речі, за нашу команду виступали Василь Гордійчук, Павло Чосік, Ігор Сидорук, Ілля Сидорук, Артем Козак, Максим Нестерук, Михайло Нестерук, Михайло Талан, Євген Хоцевич, Андрій Хоцевич та Антон Хитрик. Вітаємо їх з перемогою!
Олесь Федорович.
На фото: тренер Ігор Бродовський разом із своїми вихованцями – переможцями футбольного турніру “Новорічний приз-2017”.

Спорт

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *