Незалежна громадсько-політична газета

Чужі ноутбуки здавав у… ломбард

Такий-от незаконний промисел заради легкої наживи вигадав собі неповнолітній учень Камінь-Каширського ВПУ. Юнак позичав у однокурсників комп’ютери та тихенько обмінював їх на гроші у місцевому ломбарді та комісійному магазині. Після того, як хлопчина не повернув коштовну техніку її господарям, ті звернулися із заявами в поліцію.

Правоохоронці швидко встановили, що шахраював 17-річний мешканець Луцького району. Виявилося, що торік молодика вже судили за крадіжки в обласному центрі. В ході слідчих дій поліцейські з’ясували, що юнак таким чином видурив у однокурсників та продав три ноутбуки. Окрім того, він ще й викрав один ноутбук та планшет в однокурсниці з кімнати в гуртожитку.

— Наразі викрадені ноутбуки та планшет вилучені та повернуті власникам. За один ноутбук хлопець повернув гроші потерпілому, так як відшукати його не вдалося, – розповідає старший слідчий Камінь-Каширського відділу поліції Богдан Плясун, — За цими фактами слідчими відділення Камінь-Каширського відділу поліції відкрито п’ять кримінальних проваджень, два з яких за ч. 2 ст.185 (Крадіжка) та три за ч. 2 ст.190 (шахрайство, вчинене повторно) Кримінального кодексу України.

 

Валентина Коширець

інспектор Камінь-Каширського ВП ГУНП

НОВИНИ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *