Незалежна громадсько-політична газета

«За служіння Богу і Україні»

ссНастоятель церкви Святого Миколая м.Каменя-Каширського отець Володимир Мицько отримав відзнаку «За служіння Богу і Україні».
Власне саме нагородження відбулося під час урочистостей у Луцьку з нагоди Дня Українського добровольця за участю військовослужбовців, небайдужих, чиновників і духовенства.
Як зауважив митрополит Луцький та Волинський УПЦ КП Михаїл, на жаль, “люди звикають до звісток про те, що черговий воїн загинув. Але церкву це не влаштовує, адже її цікавить мир і перемога”. Тож, зокрема священнослужителі підтримують дух спротиву активістів ворогові церковними відзнаками, державними чи відзнаками громадських організацій для того, аби вони і надалі залишалися небайдужими, аби спільними зусиллями цивільних та військових досягти перемоги в неоголошеній війні і миру.
До таких активістів належить і наш отець Володимир. Він неодноразово організовував та передавав у зону АТО допомогу від прихожан церкви. Тож і не дивно, що його вже не вперше нагороджують за таку активність. Цього разу він удостоєний відзнаки від громадської організації «Військові капелани Волині».
Тетяна Приходько.

НОВИНИ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *