Незалежна громадсько-політична газета

Знову про наболіле: коли влада почує і зрозуміє проблеми людей?

Передусім від імені земляків хочу подякувати редакції , журналістам за те, що газета справді є тим чи не єдиним сьогодні засобом, з допомогою якого люди можуть донести свої проблеми і біди до чиновників. Спасибі вам, газетярі, що не цураєтесь бід сільського люду. Для жителів нашої округи останнім часом такою проблемою є доїзд людей у ранішній час до Каменя-Каширського. Через те, що з маршруту Камінь-Каширський — Котуш його власник Роман Завадович зняв рейс з часом відправлення о 6 ранку, людям стало вкрай проблематично добиратися до райцентру. Влада, перевізник тішать нас тим, що в ранішній час до послуг пасажирів ще є маршрутка Камінь-Каширський — Хотешів — Луцьк, що відправляється з Каменя о 7.45. Хотілося б хоч раз прокатати таких розумників цією маршруткою. Справа в тому, що завжди автобус на цей рейс забитий вщент, усі охочі поїхати просто не можуть вбитися всередину. А ті, кому пощастило залізти, стоять, висять на одній нозі. А що ж робити тим, хто залишився за дверима автобуса на вулиці, кому терміново потрібно в лікарню, в інших своїх приватних справах? Ось і днями усі ми були свідками, як вагітна жінка не змогла влізти в автобус, а їй же терміново потрібно було їхати в медзаклад. Та й, зрештою, не слід забувати і про безпеку пасажирів, адже переглядаючи теленовини, не раз пересвідчуємося, до чого призводить нехтування безпекою через переповнені автобуси.
Таким же чином забита людьми маршрутка з часом відправлення об 11.05. Пасажирів в автобусі — як тюльки в бочці. Без сумніву, лише цей один рейс з лихвою може перекрити і ранішній рейс.
Знову звертаємося до влади: кому іще нам пожуритись, може, самому Прем’єру чи Президенту, аби нарешті почули і зрозуміли проблеми людей?
Галина БЕГАЛЬ, село Добре.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *