Незалежна громадсько-політична газета

Допоможімо зібрати усе необхідне бійцям на передову!

Бахмут став одним із символів важкого протистояння pocійській навалі. Бійці працюють на дуже складній місцевості, у холоді та болоті. На цих позиціях мужньо тримають оборону й наші земляки. Тож днями камінь-каширські волонтери від спілки ветеранів «Побратим» відвідали воїнів на цьому напрямку й успішно довезли їм гуманітарну допомогу від жителів громади.

ЗАМІНИТИІ харчі, і теплі речі, і засоби гігієни, і медикаменти, і допоміжні пристрої спілка збирає на базі Іллінської та Різдво-Богородичної церков міста, а також підцир’ївського храму Святих апостолів Петра і Павла. Але також напряму долучаються різні групи містян, підприємці, установи, навіть діти часто окремо збирають кошти на придбання певних речей для ЗСУ.«Кожна ваша шкарпетка чи плед вже знайшли свого власника й зігрівають його на фронті. Окрім основних засобів для життєдіяльності доставили хлопцям пускозарядні пристрої, повербанки, генератори та дрон. Наші захисники вже смакують кулінарні та кондитерські вироби, приготовані поліськими господинями у «Вечірньому Києві». Дякуємо усім, хто долучився до цієї важливої місії. Виділяти когось не буду, адже десятки людей активно допомагали в зборі, а ще десятки – робили благодійні внески.
Вирушаємо у гарячі точки 2-3 рази на місяць. Наступна наша поїздка запланована на один із напрямків, де останнім часом активізувались вороги – або на Куп’янський, або на Запорізький. Українським захисникам там зараз дуже потрібна наша підтримка. Тому просимо небайдужих громадян згуртуватися в тилу й пособити якомога швидше зібрати необхідний вантаж. Наразі найбільше потрібно теплих покривал, флісові чи в’язані рукавиці (чорних або темнозелених тонів), протизастудні й знеболюючі препарати, перев’язувальні матеріали, засоби гігієни (мило, одноразові набори для гоління)», – закликав Сергій Філоненко, один із волонтерів і членів спілки «Побратим», які безпосередньо доставляють допомогу на передову.
Найчастіше виникає проблема з придбанням пального та допоміжних пристроїв для бійців. Тому волонтери просять краян не забувати й про донати на чинний офіційний рахунок спілки – 5168 7520 8179 2585 (отримувач Філоненко С.В.)

Іванна ГАЙДУЧИК.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *