Незалежна громадсько-політична газета

Ви берегли свободу для країни!

Трагічні новини знову донеслись із фронтових рубежів російсько-української війни. У запеклому протистоянні з окупантом наша держава втратила ще двох Героїв із Камінь-Каширського району. Два молодих соколи, два гарячих серця полинули захищати країну тепер вже у Небесний легіон.

2552

Знову у скорботі схилила голови Прилісненська громада. Під час виконання бойового завдання у ході відсічі агресії російської федерації 2 лютого загинув Зелінко Олександр Андрійович із села Лишнівка. Йому назавжди тепер — 23. Це непоправна втрата для сім’ї, друзів, побратимів, армії. Словами важко загоїти в серцях рідних цю болючу рану.
«Він тільки починав жити, любити, мріяти, але віддав життя за Батьківщину, за наше з вами мирне небо та мрії. Він був дуже доброю і світлою людиною», – згадують про односельчанина й військовослужбовця лишнівці.
У вечірній темряві 5 лютого зустрічали свого Героя земляки у рідному селі, де наступного дня поховали його з усіма військовими почестями.

Кузьмич МиколаЧергової втрати зазнала й Любешівщина. У війні з росією поліг житель села Дольськ Кузьмич Микола Васильович, 1994 року народження.
Микола потрапив до лав Збройних сил України 27 квітня 2022 року. Служив на посаді стрільця-зенітника. Останній бій солдат прийняв 2 лютого на території Донецької області поблизу Соледара. Кілька днів вважався безвісти зниклим.
Не встигли молоді Герої написати власну сімейну книгу життя. Скільки згасло нездійснених мрій та нереалізованих планів, скільки ще справ могли б вони зробити на користь держави… Дякуємо їм за наші мирні ранки і спокійні ночі. Вони відстоювали свободу всього народу. Ніколи не забудемо, ніколи не пробачимо рашистам!

Іванна ГАЙДУЧИК.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *