Незалежна громадсько-політична газета

Ярмаркували, аби допомогти ЗСУ

1Благодійність у різних формах існує в Україні здавна, адже бажання допомогти ближнім не чуже багатьом нашим співгромадянам. І вона розвивається: зараз люди все частіше та більш охоче роблять добрі справи, бо розуміють, що допомагати може кожен. А робити добрі справи – завжди приємно. Тож 11 листопада в ліцеї села Нуйно відбувся благодійний ярмарок «З вірою у перемогу» на підтримку ЗСУ, приурочений до Всесвітнього дня доброти.

2

Учні нашого закладу разом зі своїми батьками приготували особливу домашню випічку. Яких тільки смаколиків не було на нашому ярмарку: пироги і пляцки, торти і тістечка, печиво і капкейки, горішки і кекси, фруктове желе і панакота, а також піца і домашні сендвічі, солодкі напої власного виробництва. Деякі класи  досить креативно поставилися до цього заходу та ще й цікаво оформили свій стіл. Крім солодощів на ярмарку можна було придбати патріотичні вироби з бісеру і поштові марки.

5

Серед покупців були учні ліцею, вчителі, батьки та жителі нашого села.

3За 2 години роботи ярмарку учасники отримали масу позитивних емоцій та ще й вдалося вторгувати на потреби ЗСУ майже 27 тисяч гривень. До цієї суми були долучені кошти Катерини Мокійчук, учениці 4-Б класу, які дівчинка отримала за продаж свого відрізаного волосся.

4

Щиро дякуємо усім, хто долучився до організації та проведення благодійного ярмарку. Сподіваємося, що такі заходи стануть традиційними у нашому ліцеї.

Наближаємо перемогу разом!

Лілія ЛОНЧУК,

голова учнівського самоврядування ліцею села Нуйно.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *