Незалежна громадсько-політична газета

Авто служитиме українським воїнам

Можливості волонтерської служби раківлісців за період війни з росією стали відомими по всій Україні. Самовідданим мешканцям села дякує мирне населення постраждалих регіонів за гуманітарну допомогу. Надто міцною є систематична підтримка воїнів, котрі боронять нас від ворога на лінії фронту.

2....А цими днями громада старостинського округу вкотре продемонструвала єдність та подбала про українських захисників. Заручившись підтримкою польських друзів, волонтери отримали в дарунок автомобіль Мерседес Віто. Мінівен, ущент заповнений продуктами харчування та багатьма іншими товарами, що нині вкрай необхідні на фронті, поїхав на Дніпропетровщину, де в одній із частин служить воїн із Раків Ліса.

unnamed (3)unnamed (1)Як повідомила староста округу Інна Півень, односельці, котрі перебувають у Польщі, посприяли виготовленню відповідних документів для реєстрації автомобіля, заправили його пальним та забезпечили організаційну підтримку. Уже на місці хлопці перефарбували, ліквідували деякі несправності мікроавтобуса та укомплектували його усім необхідним. Також за кордоном наші волонтери закупили лопати, цвяхи, медикаменти тощо.

— Тож у черговий раз висловлюю щиру подяку Олександру Войтусіку, Анатолію Баранчуку, Роману Муцу, Роману Ткачу, Ігорю Войчику, Валентину Дмитруку, які зробили усе можливе для відправки транспорту за призначенням, — зауважила Інна Півень.

Леся МІНІБАЄВА.

 

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *