Незалежна громадсько-політична газета

Вода забрала два життя

thumb_98922_news_mЩе не встиг календарний травень передати свою естафету першому місяцю літа, а в районі вже почала свій чорний відлік сумна статистика смертей на водоймах. Прикро й боляче констатувати те, що немає жодного літа, в теплі та погожі днини якого ніхто б з наших земляків не загинув на воді. І цьогоріч цей гіркий рахунок загублених водою людських душ розпочали одразу 2 смерті. Наш край майже миттєво облетіла страшна звістка про загибель дворічного хлопчика у селі Черче та 23-річного жителя села Видерта.

Як розповіла журналістам інспектор Камінь-Каширського відділу поліції Валентина Коширець, трагедія у Черче трапилася в той гарячий час, коли люди в селах порають господарство. Дворічний хлопчик бавився на вулиці, а його мама увесь час була неподалік, займалася звичними домашніми клопотами. Наразі всі обставини трагедії з’ясовують поліцейські, однак за попередньою версією слідства хлопчик взяв поливалку та пішов до ставу, щоб, очевидно, набрати там води. У якусь мить дитина впала у водойму, внаслідок чого й сталося найстрашніше…

А надвечір неділі, 29 травня, село Видерта сколихнула звістка про те, що у місцевому водосховищі було виявлено бездиханне тіло місцевого 23-річного хлопця. Як встановило слідство, у той трагічний день молодий чоловік відпочивав на березі водойми разом з друзями. Відпочивальники вирішили скупатися в спекотний день, а через те, що при березі вода у водосховщі вкрита рослинністю та лататтям, вони взяли човен, щоб освіжитися подалі від берега. За попередньою інформацією, яку ми отримали від правоохоронців, після купелі компанія вирішила повертатися човном  до берега. Один із  юнаків запевнив друзів, що допливе до суші самотужки, тож  і залишився у воді. Компанія вже на березі виявила, що друг відсутній. Тоді всі й забили на сполох. Тіло хлопця виявили за 50 – 60 метрів від берега. На жаль, молодий чоловік вже був мертвий.

Сергій ШИЛІПУК.

НОВИНИ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *