Незалежна громадсько-політична газета

Крок до мрії

Уже п’ятий рік цей хлопчина з Брониці прокладає шлях до мрії кулаками, відстоюючи при цьому честь області та країни. Перемогу за перемогою юний боксер здобуває у різних змаганнях та чемпіонатах. Зокрема, лише протягом останніх кількох тижнів йому довелося тричі битися у боксерських поєдинках та, що особливо приємно, підніматися на переможний п’єдестал.

120348145_778977332955439_3265008024438463472_nВ останньому із боїв, що відбувався у Замості (Польща), Назар здолав польських суперників та отримав “золото” міжнародного турніру. Цій перемозі передували боксерські поєдинки на рингах чемпіонату Волині, що проходив у Зимному, та турніру з боксу, який відбувався у Здолбунові. На них хлопець також впевнено виборов перші місця і вже готується до наступних змагань, присвячених пам’яті майстра спорту України з боксу Василя Лотоцького.
Назар Ходаковський — учень ЗЗСО «Броницький ліцей». Довгий час тренувався у Любешові в спортивному клубі «Удар» під опікою тренера Созона Смаля. Але ось уже пів року відпрацьовувати боксерські вміння їздить до Луцька. Там у ДЮСШ №2 займається із Артуром Каменєвим.
— Я тиждень удома сам займаюся, а тиждень у луцькій ДЮСШ. Намагаюся не пропускати тренувань, — розповідає Назар.
У важливості занять із тренером він переконався, коли програв на чемпіонаті України.
— Ту поразку я сприйняв, як повчальний урок, зробив висновки, тож тепер виправляюся. Взагалі для мене кожен бій – то урок та черговий крок до мрії, — каже Назар.
Хлопець мріє про кар’єру у професійному боксі. Його ж кумиром є український боксер Ломаченко.
Батьки 13-річного юнака зауважують, що було б добре, якби мрії таких як Назар підтримували ще й у громаді. Бо хлопець відчуває певну нерівність, коли його однолітки, з інших громад, товариші, які мають спортивні перемоги, отримують заохочення від місцевої влади, а він залишається поза увагою.

Тетяна ПРИХОДЬКО.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *