Незалежна громадсько-політична газета

Міські та сільські дороги стануть кращими

У Камені-Каширському та на території старостинських округів територіальної громади продовжують ремонтувати комунальні дороги.

47623101027354948e616035b584ba2cТак, у райцентрі на завершальному етапі роботи по вулиці 1-го Травня: проїжджу частину дороги до вулиці Відродження завершили, взялися за облаштування тротуарів та встановлення знаків. Зайнялися також тротуаром на вулиці Шкільній.

2e2ed887c39bb5eff52842ea434b0360
Як повідомили у Камінь-Каширській міськраді, у райцентрі вже прогрейдеровані повністю або частково вулиці: Коніщука, Хотешівська, Межова, Зелена, Неродів, В’ячеслава Чорновола, Степана Бандери, у селі Олексіївка – вулиці: Олексіївка, Неродів, Горького, Дорошенка.
Після завершення профілювання міських доріг приступили до облагородження сільських шляхів. Так, з 12-го жовтня розпочались аналогічні роботи у Видричівському старостинському окрузі Камінь-Каширської громади, а саме в селі Теклине.
«Уже прогрейдерували вулицю Глущенкова. Це орієнтовно 1,5 км шляху. Щоб зробити щебеневе покриття вже висипали 12 вантажівок будівельного матеріалу. Роботи продовжуються. Підкоректуємо також окремі дороги в Дубровиці та Видричах, хоча основні роботи там проводили весною. Більшість із доріг не бачили ремонту десятки років», – розповів староста Видричівського старостинського округу Тарас Сорока.
Окрім того минулого тижня завезли щебінь у Бузаківський, Черченський, Хотешівський, Раковоліський, Грудківський, Піщанський, Пнівненський, Броницький, Видертський, Великоглушанський, Ворокомлівський округи. Аби зробити якісне покриття вулиць по селах громади, закупили 1950 тон цього будівельного матеріалу різних фракцій.
До слова, профілювання деяких ґрунтових доріг в місті та селах громади виконали ще навесні. Восени до цієї справи повернулися знову. Упорядкування шляхів виконує переможець відповідного тендеру ФОП Віктор Токарчук.

Іванна Гайдучик.

de69de531b90fe01d2daf39b151ef627

 

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *