Незалежна громадсько-політична газета

Різдво живе у серці кожного із нас

2

Якось непомітно промайнули новорічні свята. Відійшли у минуле приємні враження, що вони дарували. Але є торжество зимової пори, котре не хочеться відпускати, – це Різдво. Його чарівна краса продовжує зігрівати серця людей навіть після того, як завершується святковий час. І нині серед наших краян ви знайдете тих, хто не перестає відчувати той натхненний різдвяний настрій. Вони – призери обласного конкурсу звичаєво-традиційної атрибутики різдвяно-новорічних свят “Волинська різдвяна містерія”.
1

410

Днями у приміщенні обласного науково-методичного центру культури відбулося підбиття підсумків згаданого конкурсу та визначення переможців. Загалом на суд журі учасники представили понад 80 оригінальних творчих робіт: дідухи, картини на релігійну тематику, гарно декоровані посохи звіздарів і інші не менш цікаві та оригінальні вироби.
Зокрема, у номінації “Декоративна композиція” однією з кращих мисткинь було названо Наталію Мусійчук, що представляла будинок культури села Прилісне. Відзначили також іще одну талановиту конкурсантку з Прилісного Наталію Сахнік. Спеціальну відзнаку конкурсу за популяризацію традиційних орнаментів отримала вихованка Камінь-Каширської дитячої школи мистецтв Софія Зінчук.
Іван ВИШИВАНИЙ.

 

Передрук або використання у будь-якій формі матеріалу без письмової згоди редакції заборонено!

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *