Незалежна громадсько-політична газета

Колектив «Полісся» відзначено Національним сертифікатом «Вибір споживача 2020»

Гарну новину у ці новорічні дні отримав колектив редакції газети «Полісся» від Всеукраїнського галузево-аналітичного центру та Асоціації економічного співробітництва та розвитку підприємництва України. За підсумками експертного аналізу наша редакція єдина з Волині внесена до Національного  реєстру надійних та інвестиційно привабливих підприємств інформаційної галузі України у 2020 році, у якому значиться 39 засобів масової інформації України. ПП «Редакція газети «Полісся» відзначене Національним сертифікатом «Вибір споживача 2020» з правом використання у своїй діяльності даного маркування.

Сертифікат 1

Відзнака

Високе визнання на всеукраїнському рівні – результат багаторічної праці колективу газети «Полісся», яка уже не один рік утримує лідерство за основними показниками серед районних газет області. Маємо надію, що із створенням укрупненого району читацька аудиторія видання поповниться новими прихильниками із Любешівщини і Маневиччини. За підсумками передплати на 2021-ий знаємо, що з нового року нас читатимуть у багатьох досі недосяжних селах Північного Полісся Волині. Тираж видання залишився стабільно високим. Читацької сім’ї прибуло. Це радує і додає снаги працювати так, аби читач чекав з нетерпінням новий номер своєї газети.
При нагоді вітаю багатотисячну читацьку родину з Новим роком і Різдвом Христовим! Усім зичу миру в країні і родині, здоров’я, успіхів у повсякденні і довгих літ життя.
Петро ТРОФИМЧУК, редактор «Полісся».

ПУБЛІКАЦІЇ, ВІТАННЯ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *