Незалежна громадсько-політична газета

Фанатка своєї справи

 

1

Музичного керівника Камінь-Каширського ДНЗ №2 «Дзвіночок» Тетяну Лахай до Всеукраїнського дня дошкілля нагородили подякою Міністерства освіти і науки України. Цієї відзнаки було удостоєно лише двох музкерівників України.

Ось уже впродовж 33 років Тетяна Степанівна розкриває творчий потенціал наймолодших камінь-каширців, а разом з обов’язками музиканта ще й виконує роль режисера, вокаліста, хореографа, сценариста… Зізнається, для неї садочок – другий дім і велика любов. Тож, коли заходить мова про святкові концерти та заняття, її очі грайливо виблискують щастям. Вона зачасту пише ночами, знає напам’ять усі номери і ніколи не повторює програму свят.

–  Я з дитинства мріяла працювати з дітьми. Дуже люблю свій садок і роботу. Довірлива атмосфера в колективі, підтримка і взаєморозуміння адміністрації та методистів спонукають творити, постійно вигадувати нове і йти в ногу з часом. Я люблю шоу, адреналін, сучасність. Для мене важливо пронести сценарій крізь душу, а прихильність і захват дітей – найвища нагорода. Якщо є емоції від глядачів, вони плачуть, сміються чи підтримують – свято вдалося, – Тетяна Лахай не приховує, що є фанаткою своєї справи.

Іванна ВЕЛИЧКО.

 

Передрук або використання у будь-якій формі матеріалу без письмової згоди редакції заборонено!

ПУБЛІКАЦІЇ, Освіта

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *