Незалежна громадсько-політична газета

Корови “замінували” міський парк

unnamedПро тему людської культури, чи то пак безкультур’я, захотілося сказати після прогулянки днями алеями міського парку.

Паркові зони для того й призначені, щоб люди мали змогу відпочивати на їх території. Розстеливши килимок-посидіти на ньому з книгою. Чи покататися велосипедами та на роликах. Молоді мами з візочками теж люблять мандрувати алеями поміж запашних зелених насаджень…
Проте, реалії нашого парку досить далекі від бажаних. У багатьох любителів подібного виду релаксу складається враження, що там не люди мають гуляти, а корови. Буквально щодня містяни у зоні відпочинку випасають корів, кіз… Ось на березі ставка, де люблять посидіти на покривалі відпочивальники, господарі прив’язують пастися корів. Природно, що чотирилапі залишають у парковій зоні свої сліди у вигляді, даруйте, куп гівна. У ці “міни” потрапляють необачні діти і дорослі.
Тим часом ні влада міста, ні комунальне господарство, яке доклало чимало зусиль до благоустрою в парку, не звертають на описане вище жодної уваги. Прикро!
Леся МІНІБАЄВА.

НОВИНИ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *