Незалежна громадсько-політична газета

Кращим учням району присвоєно стипендії

Іван ТрикошТрадиційно найуспішніших учнів району відзначають почесними грамотами, дипломами та грошовими винагородами, а п’ятьом кращим призначають стипендії. Ми уже повідомляли, що цьогоріч стипендіатом Камінь-Каширської районної ради імені Євгена Шабліовського стала Оксана Ющик, а стипендій міської ради удостоєні Катерина Василенко та Артем Дейнека – усі вони учні НВК №2 міста Каменя-Каширського. Нарешті стали відомими імена ще 2 стипендіатів.

Сертифікат на отримання стипендії голови Камінь-Каширської райдержадміністрації отримав Іван Трикош – учень 9 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів села Бузаки. Про нього відгукуються як про старанного та відповідального учня, активного у житті школи та громади. Працелюбність та цілеспрямованість – серед кращих рис юнака. Іван – щорічний призер районних та обласних учнівських олімпіад. Так, у 2018-2019 навчальному році він посів перші місця в районних олімпіадах з історії України та географії, а на обласних етапах – ІІ і ІІІ місце відповідно. Крім того, школяр виборов ІІІ місце в районній олімпіаді з біології.

Марк Мотлюк

Стипендіатом відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації став Марк Мотлюк – учень 9 класу НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-ліцей» №1 ім. Є. Шабліовського міста Каменя-Каширського. Юнак виявляє особливі здібності до точних наук, навчається з великим бажанням і має авторитет у колективі. Зі слів учителів, він дуже цілеспрямований, відповідальний, критичний у ставленні до себе, тому в усьому прагне досягнути ідеалу. Завдяки сумлінній праці Марк цьогоріч посів перші місця в районних олімпіадах з фізики та інформатики, а також ІІ місце з математики. Участь в обласних олімпіадах з фізики та математики принесла йому другі місця. Крім того, хлопець гідно представив школу на захисті науково-дослідних робіт на тему «Застосування методу симетрії при розв’язуванні прикладних та ігрових задач» у Волинському відділенні МАН (секція «Прикладна математика»).

Іванна ШЕМЕТЮК.

НОВИНИ
Tagged

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *