Незалежна громадсько-політична газета

За здобутки у навчанні

unnamedПремія імені славного сина Камінь-Каширщини, видатного вченого, шевченкознавця Євгена Шабліовського — одна з найпочесніших нагород для учнівської молоді, заснована районною радою. Цьогоріч її удостоєна учениця 10-А класу НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» №2 м.Каменя-Каширського Оксана Ющик (на фото).

У 2018-2019 навчальному році дівчина стала призером 7-ми районних олімпіад та конкурсів: з історії та математики – І місце; хімії та англійської мови – ІІ місце; української мови, конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика та мовно-літературного конкурсу ім. Т.Г.Шевченка – ІІІ місце. В обласних олімпіадах Оксана зайняла три ІІІ місця (з історії, математики та у регіональній математичній олімпіаді ім. Михайла Кравчука (вчителі – Шумік О.П., Мушка Н.Ф).
У складі команди школи Оксана Ющик зайняла І місце в обласному турнірі юних журналістів (ІІ місце в індивідуальному рейтингу) і запрошена в команду області для участі у Всеукраїнському етапі, ІІІ місце в обласному турнірі юних біологів. Талановита учениця – член команди школи, яка посіла І місце в обласному конкурсі екологічних агітбригад та ІІІ сходинку на Всеукраїнському етапі. Її науково-дослідна робота на тему «Розвиток залізничного траспорту Волині (на прикладі вузькоколійки Камінь-Каширський – Янів – Поліський)» зайняла ІІІ місце у секції «Історія України» у Волинському відділенні МАН.
Леся МІНІБАЄВА,
фото автора.

НОВИНИ
Tagged

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *