Незалежна громадсько-політична газета

Новини району

4544Викрав зі стоянки “Жигулі”

Поки одні містяни “відходять” від свят, інші виходять “на справу”.
2 травня зі стоянки поблизу залізничної станції було викрадено автомобіль “ВАЗ 2107” 37-річного місцевого жителя. Запримітивши пропажу, чоловік одразу про факт скоєння злочину повідомив поліцію. В ході успішно проведених пошукових дій правоохоронцям вдалося знайти поцуплений транспортний засіб, а також крадія. Виявилося, що це 18-річний раніше судимий камінь-каширець. Авто повернули власнику.
Олександр ПРИЙМАК.

 

У вогні загинув чоловік

Пожежа, що забрала життя людини, трапилася 5 травня у селі Підріччя.
Внаслідок загоряння дерев’яної літньої кухні загинув 78-річний чоловік. За попередніми даними Камінь-Каширського РВ УДСНС України у Волинській області, причина займання – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.
Іванна ШЕМЕТЮК.

 

Війна нагадала про себе

Небезпечну знахідку часів Другої світової війни днями знайшов на полі мешканець Каменя-Каширського.
Ручна протитанкова граната пролежала у землі понад сімдесят років. На щастя, ніхто не постраждав. Вибухову зброю вилучили та знищили на спеціально відведеному для цього майданчику.
Олександр ПРИЙМАК.

 

Міні-футбольні баталії на Пасху

У другий день Великодня на стадіоні “Колос” у Камені-Каширському десятки любителів футболу зустрілися, аби весело поганяти м’яча та вибороти цікаві нагороди.
Того дня на стадіоні влаштували напружену боротьбу за суперкубок міста з міні-футболу. Головний трофей розіграли між собою шістка команд-призерів минулорічного сезону — ФК “Камінь-Каширський”, ФК “Спарта”, ФК “Освіта”, ФК “Поліція”, ФК “Здоров’я” та ФК “Камінь-Каширський” (дублери).
Як завше зустрічі виявилися насиченими ігровими моментами, подекуди суддям було непросто визначити на чиєму боці перевага, адже команди йшли, фактично, врівень. Однак у підсумку вперед вирвалася трійка найсильніших: ФК “Камінь-Каширський” (дублери), ФК “Спарта” і ФК “Освіта”. У такому порядку вони й посіли призові місця. Четвертим фінішував ФК “Поліція”, на п’ятій сходинці опинився ФК “Здоров’я”, шосту закріпили за собою ветерани ФК “Камінь-Каширський”.
Переможці окрім хорошого настрою отримали кубки, грамоти, медалі та футбольні м’ячі.
Олександр ПРИЙМАК.

НОВИНИ
Tagged

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *