Незалежна громадсько-політична газета

Показали всім, як дружити зі спортом

55845521_692504844520711_3691181450658316288_o

Вони – не олімпійські чемпіони. Але їх силі духу по-доброму позаздрить будь-який атлет. Непосидюча, активна, вибухово-енергійна дюжина сімейних команд-волинян днями доводила в Луцьку, що для заняття спортом не потрібно нічого іншого, крім бажання та мотивації. Саме для таких любителів здорового способу життя тут відбулося веселе свято – фінальний етап обласного фестивалю “Мама, тато, я – спортивна сім’я”.

Поборотися цим десяткам хлоп’ят і дівчат разом зі своїми батьками випало не лише за цікаві призи від організаторів, а також за право представляти Волинь у серпні на Всеукраїнських змаганнях. Малеча та дорослі з азартом долали смугу перешкод, проходили цікаві естафети, конкурси. Кожен із них отримав масу позитивних емоцій та заряд бадьорості й наснаги рухатися вперед, до перемог.

Насамкінець за результатами заходу організатори визначали серед присутніх матусів, татусів і малюків найкращих у своїх категоріях, а ще – кращий сімейний малюнок на тему “Спорт для всіх – за здоровий спосіб життя”.

Додамо, що цього разу відразу кілька представників Камінь-Каширщини зуміли зайняти лідерські позиції. Зокрема, у номінації “Найкраща мама” була відзначена мешканка нашого міста Надія Дудчик, а подружжя Альони та Миколи Глодіків спільно з синочком Антоном у підсумку посіло друге загальнокомандне місце. Також Антон виборов особисту нагороду “Краща дитина”.

Підготував Олександр ПРИЙМАК.

Спорт
Tagged

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *