Незалежна громадсько-політична газета

Закохані в мистецтво співу

1

Промайнув ще один плідний і насичений рік для гуртківців студії вокального співу. За цей час вони досягли чимало перемог у музичних конкурсах і фестивалях різних рівнів, опанували нові вміння та навички, зросла їх виконавська майстерність. Днями юні дарування вкотре подарували глядачам прекрасне свято пісні.

З величезним натхненням і під щирі оплески присутніх вихованці студії виконали авторські твори її керівника Михайла Пася – справжнього професіонала, котрий відкриває в дітях таланти, допомагає повірити у власні сили, навчає музичному мистецтву та щиро вболіває за своїх учнів.

Разом із Ангеліною Деркач, яка заспівала композицію “Дорогами дитинства”, глядачі змогли поринути у забутий барвистий світ дитинства, пройшли шляхами рідного краю, зігріли душу спогадами. Трохи згодом у дуеті зі своїм братом Денисом Ангеліна розповіла піснею про нелегкий час у нашій країні, її славних синів-захисників та віру в краще майбутнє.

З юних уст Дарини Гарбарчук лунали слова вдячності всім матерям за їх непідкупну і безмежну любов, ласку та щоденну турботу. А дует у складі Анастасії Гарбарчук та Софії Пігулко запалив зал веселою піснею “Зоопарк”. Яскравим виступом запам’ятався квартет у складі вже згаданої попередньо Ангеліни Деркач, Мирослави Сорочук, Діани Мельник та Марії Яремин, який виконав пісню “Ми діти”. Не менш майстерно й мелодійно прозвучала пісня “Гей! Ти весно, весно” у виконанні Мар’яни Шуляр.

На завершення усі гуртківці спільно з керівником заспівали фінальну пісню “Вікно в дитинство”.

Людмила СОЛОВЕЙ, директор районного Будинку дитячої та юнацької творчості.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

ПУБЛІКАЦІЇ
Tagged

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *