Незалежна громадсько-політична газета

Маленькі патріоти з великими серцями

IMG_20190114_105410У рамках благодійного різдвяного флешмобу, що проходив на теренах Карасинської сільської ради протягом січневих свят, місцеві дошкільнята наготували разом із вихователями пакунок запашного імбирного печива для військовослужбовців 14-ї окремої механізованої бригади.

Велика дружна родина садочка “Усмішка” підійшла до справи відповідально, проявивши немалий творчий хист, а ще вклавши туди всю свою душу та любов. Адже хотіли потішити власноруч зробленими солодощами хоробрих захисників України та водночас подякувати за нелегку працю.

Як повідала завідуюча дошкільного закладу Галина Мартинюк, діти сприйняли ініціативу з величезним захватом, намагалися старанно виводити візерунки на здобних пряниках – фігурках. А наостанок ще й підготували армійцям подячний плакат, прикрасивши його різнокольоровими відтисками власних долоньок.

– Хоч вони і маленькі, але однаково трішки усвідомлювали важливість того, що робили і головне для кого. Звичайно можна придбати печиво, але зроблене своїми руками, від душі – краще. Таким чином ми намагалися підняти настрій хлопцям, подякувати за те, що вони боронять нас від ворога там, на сході України, – розповідає Галина Никифорівна.

І от нещодавно передачка доброти втрапила за адресою в місто Володимир-Волинський, де дислокується 14-та бригада. На радість кондитерам їхні подарунки припали до смаку хлопцям, а найкращою відповіддю на дружній жест стали щирі усмішки, якими сяяли їхні обличчя, коли куштували з такою турботою випечені працівниками і старанно прикрашені маленькими вихованцями ДНЗ пряники. Тепер зворушені військові запрошують благодійників у гості.

– Знаєте, самій на душі легше стало, коли побачила фотографії, де хлопці отримують пакунок. Подумалося, недарма ми це робили. Адже багато і наших земляків, камінь-каширців, служать у цій бригаді. Гадаю, що їм особливо було приємно отримати подарунки з рідного куточка, – додала співрозмовниця.

Олександр ПРИЙМАК.

НОВИНИ
Tagged

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *