Незалежна громадсько-політична газета

Дякуємо за подорож у дитинство

DSC_0934Кожен випускник з мрійливою посмішкою згадує ті прекрасні дні, коли він вперше переступив поріг рідної школи. Неважливо, минуло десять років, чи піввіку, пам’ять про це живе у їхніх душах і серцях.

26 січня малиновий дзвін знову покликав на зустріч колишніх учнів загальноосвітньої школи села Підцир’я, ювілярів, що закінчили заклад у 1969, 1979, 1989 і 2009 роках. Гостинно приймали своїх змужнілих, а подекуди й сивочолих вихованців директор Федір Іванович Мельницький та педагогічний колектив.
Розпочався вечір виступом вчителів. Вони виконали зі сцени чудову пісню “Святкова”. Потому присутні хвилиною мовчання пом’янули тих педагогів і випускників, які відійшли у вічність, а також вшанували пам’ять загиблих за мир учасників АТО.
Не менш приємно було спостерігати за виступами учасників художньої самодіяльності школи, котрі з любов’ю підготували святкові номери – вірші, пісні, невеликі театральні постановки, конкурси і, звісно ж, щирі й добрі побажання, чим подарували нам, випускникам, чудовий настрій і повернули у далекі часи дитинства та юності.
А фільми про шкільне життя, презентації з фотографіями випускників – все це додавало вечору справжнього сімейного затишку, адже школа – це і є одна велика сім‘я.
Попри прохолодну погоду за вікном у залі панував направду спекотний температурний режим хорошого настрою. Ювіляри говорили слова вдячності вчителям. З особливим трепетом згадували про дитинство наставники випускників – перша вчителька Наталія Миколаївна Островська та їх класний керівник Тетяна Костянтинівна Лесик.
Фінальним акордом вечора стала щедрівка “Добрий вечір, добрий”, що вмістила у собі всі найголовніші побажання педагогів своїм випускникам – щастя, здоров’я та успіху.
Щиро дякуємо педагогічному, учнівському колективам навчального закладу за подароване свято. Нинішній вечір ще раз об’єднав нас, людей із чудовим званням – однокласники.
Випускники 2009 року випуску.

DSC_1074

DSC_1092

ПУБЛІКАЦІЇ
Tagged

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *