Незалежна громадсько-політична газета

Осені щедрий ужинок

вітпед.Щасливий той, у кого на життєвому шляху був справжній учитель, а щасливіший удвічі, якщо цей учитель є ще й мудрим керівником.
Красива жінка, турботлива мама і бабуся, невичерпне джерело енергії, щира думкою і серцем. Такою щодня постає перед учнями та колегами директор ЗОШ І – ІІІ ступенів села Хотешів Надія Яківна Полюхович.

Людина, поруч з якою – краса, життя і радість. Вона допомагає розкритись кожному, щоб іти в ногу з часом, вибрану справу перетворити в джерело щастя. У погляді її уважних очей, привітній посмішці, теплих інтонаціях мови – людська щирість і доброта.
В осінній прекрасний час, коли в гаях кружляє листя, 7 жовтня ця чудова жінка, любляча мама і бабуся, вчитель-професіонал, мудрий керівник зустрічає свою 65-ту осінь.
І нехай ця знакова дата не приносить у Вашу душу жодної краплини суму, шановна Надіє Яківно. Бо ж душею Ви залишаєтесь молодою та життєрадісною. Вік ж бо — лишень математична цифра, не більше. Так, роки полетіли. Здавалося б, лише вчора Ви навчались у Рівненському гуманітарному інституті, а тут уже й син та дочка стали дорослими, внучка навчається в тому ж місті, де і ви колись зустріли свою долю, вірного друга на все життя. Та Ви така ж невтомна як і колись, в постійному творчому пошуку. Навіть неможливо осягнути, скільки хорошого, цікавого та повчального дізнались на ваших уроках діти.
Надія Яківна — не просто вчитель, вона несе на жіночих плечах увесь тягар відповідальності за майбутнє школи та дітей. Уже більше 20 років вона очолює наш колектив.
Прекрасна жінка, вона є взірцем порядності і людяності, адже недаремно ми її називаємо «наша мама», бо тільки до рідної людини ідуть з болями, радостями, невдачами, а вона всіх розрадить, підтримає, розважить мудрою порадою. Її шанують, люблять не тільки в колективі, а й поважають батьки та односельці. За багаторічний досвід, плідну працю на вчительській ниві має звання «старший вчитель», неодноразово отримувала подяки та грамоти районного та обласного відділів освіти.
Шановна Надіє Яківно, Вам судилося бути вчителем, адже Ваш день народження співпадає з Вашим професійним святом – Днем працівників освіти. Прийміть наші найщиріші вітання. Ми дякуємо Богу, що Ви у нас є. Нехай Він дає Вам сили на довге і плідне життя. А обрана Вами життєва стежина приносить лиш радість і задоволення від здійсненого. Хай тішать Вас своїми успіхами діти і онуки, учні і вчителі, яким Ви щиро віддаєте знання, тепло материнського і вчительського серця.
Нехай Ваша творча енергія і життєлюбність, відданість справі та високий професіоналізм і надалі плідно слугують задля зміцнення та добробуту, а в усіх Ваших справах супутниками будуть визнання, успіх, глибоке задоволення від праці.
Осипаються дні пелюстками,
Непомітно спливають роки,
Не сумуйте, гордіться літами,
Бо немарно прожиті вони.
Як для Вас – то прожито ще мало,
Доживіть хоч принаймні до ста,
Щоб усюди Вас щастя стрічало,
А для горя щоб час не настав.
Колектив ЗОШ І-ІІІ ступенів
села Хотешів.

НОВИНИ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *