Незалежна громадсько-політична газета

У кожному із своїх учнів бачать особистість

Без имюююени-1.jpg..Виявити і розкрити талант, здібності та обдарування не так уже й легко. Адже до кожної дитини потрібен індивідуальний підхід. І знайти його під силу лише справжнім педагогам, фахівцям своєї справи, таким, як учитель біології та голова профкому школи Галина Антонюк та вчитель хімії Ірина Бурдак із НВК №1 міста Камінь-Каширський. Вони ефективно впроваджують у практику роботи дослідницький метод, організовують процес навчання так, щоб задовольнити вимоги кожного учня. І це виражається у високій результативності вихованців у районних, обласних, всеукраїнських олімпіадах, турнірах, підготовці дітей до ЗНО.

Завжди сповнені енергії, нових ідей та планів, педагоги з великою відповідальністю ставляться до своєї роботи, тому що відчувають радість від спілкування з дітьми. У кожному із своїх учнів і Галина Федорівна, й Ірина Володимирівна бачать особистість і допомагають сформуватися їм як національно свідомій, творчій індивідуальності, здатній самостійно будувати свою долю, реалізовувати життєве призначення через особистий вибір. Адже вони закладають із своїх предметів основу. Для прикладу, саме їх вихованець Андрій Сафонюк єдиний в області набрав по 200 балів з двох предметів (біології та хімії) на ЗНО 2018 року.

Тож з нагоди свята дякуємо вам та всім працівникам школи за плідну працю. Доброго здоров’я та гарного настрою. Із професійним святом вас!

Алла  Мельник,заступник директора із навчально-виховної роботи НВК №1 м.Каменя-Каширського.

 

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *