Незалежна громадсько-політична газета

Учням потрібна школа, котра має своє обличчя. І вчитель, який є особистістю

image-0-02-05-b5f335289a940e7a9e439ed6c09a8018a1333bbb5dc80ee2891f6d957091a0cf-VТаким педагогом у НВК №2 м.Каменя-Каширського є Лариса Степанівна Романюк. Вона опанувала новий напрям у роботі з обдарованими дітьми – журналістику, яка тепер поряд із зарубіжною літературою стала справою її душі.

Найперше, що помічаєш, побувавши на заняттях такого кваліфікованого, досвідченого майстра педагогічної справи, як Лариса Степанівна, – це розкутість учнів, радісне пізнання нового, пізнання краси мистецтва слова, світу людини і самого себе в цьому світі. Тут діти справді щасливі, бо відчувають свою неповторність, творчу унікальність, можливість оволодівати знаннями і відчувати насолоду від інтелектуальної праці.

Усім відомо: те, що робиш завзято і наполегливо, дає хороший результат. Ось уже третій рік поспіль команда юних журналістів НВК №2 під керівництвом Лариси Степанівни посідає призові місця в обласних турнірах, а минулоріч піднялася на першу сходинку. Відрадно ще й те, що її учениця Катерина Василенко успішно виступала у складі обласної збірної юних журналістів на Всеукраїнському турнірі у місті Суми, яка стала лауреатом премії районної ради. Всім дякую за творчу натхненну працю. З професійним святом. шановні колеги.

Тетяна Митчик, в.о. директора нвк №2 м. Каменя-Каширського.

 

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *