Незалежна громадсько-політична газета

Новини району

А ви хочете посвідчення донора СРСР?

посвідчення донораВиявляється, що такий документ цілком реально можна отримати. У цьому переконався наш земляк, житель села Черче Богдан Ліпич.
Днями він зважив за потрібне вкотре здати кров, тобто стати донором. Завітав до Луцького клінічного пологового будинку, де після успішно проведеної процедури йому виписали і вручили посвідчення донора. Але яким же було здивування хлопця, коли на червоній палітурці книжечки прочитав напис “Удостоверение донора СССР”. Фото “шедевру” і коментар до нього Богдан виклав на своїй сторінці у Фейсбуці: “Четвертий раз здав кров добровільно, в рамках благодійності та вийшов з лікарні усміхненим… Бо такого документу отримати не очікував. Посвідчення донора СРСР видають у Луцькому клінічному пологовому будинку. Пояснюють це тим, що немає книг нового зразка, а записати дату здачі крові можна де-небудь. Склалося враження, що СРСР існує. Бо книга настільки новенька, як щойно отриманий біометричний паспорт”.
Що тут ще скажеш, хіба що одне: які реформи в медицині, такі й документи.
Петро ПОЛІСЬКИЙ.

 

У чоловіка вилучили саморобну рушницю

Нещодавно співробітники сектору реагування патрульної поліції спільно із дільничними офіцерами вилучили у 34-річного жителя Камінь-Каширського району саморобну рушницю.
Зброю та один набій до неї знайшли у салоні автомобіля “Renault Laguna”, за кермом якого перебував зловмисник. Наразі “знахідки” направлені на дослідження. Звідкіля в чоловіка самопал: зробив він його самотужки, чи десь придбав – має з’ясувати слідство.
Наш кор.

 

Зухвалий грабіжник

У Камені-Каширському районі поліцейські розшукують зловмисника, який пограбував одиноку пенсіонерку.
Так, нещодавно уночі невідомий у масці відімкнув механізм пластикового вікна та пробрався у будинок жительки міста Євгенії С., яка у цей час спала.
Грабіжник став погрожувати і зажадав грошей. Налякана господиня зізналася, що у сусідній кімнаті лежить її гаманець. Коли злочинець вийшов, щоб його забрати, жінка не розгубилася, вибігла з дому до сусідів і повідомила про напад. Проте, забравши гроші і мобільний телефон пенсіонерки, грабіжник зник. Наразі його особу встановлюють правоохоронці.
Олесь Федорович.

 

Жінка-водій врізалася в підводу

Минулої п’ятниці на автодорозі “Камінь-Каширський – Пнівне” легковик “ЗАЗ Ланос” в’їхав у кінну підводу. Внаслідок зіткнення постраждав 61-річний їздовий, житель Каменя-Каширського. З серйозними тілесними ушкодженнями він був госпіталізований до відділення травматології центральної районної лікарні.
ДТП трапилася близько 17 години. Відомо, що за кермом автівки перебувала 27-річна мешканка райцентру. У постраждалого чоловіка діагностували закриту черепно-мозкову травму та перелом ключиці. Наразі триває слідство, яке встановить повну картину того, як і чому сталася пригода.
Олександр ПРИЙМАК.

НОВИНИ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *