Незалежна громадсько-політична газета

З вітром наввипередки

сУ лісовому масиві біля мальовничої водойми, що під боком Каменя-Каширського, вдруге свій зліт з рок-концертом провели мотолюбителі, яких зазвичай називають байкерами.

Щоб відпочити на лоні природи, поспілкуватися та побачитися з давніми друзями, у затишний куточок Полісся з’їхалися володарі “залізних коней” з різних куточків нашої області, а також із Кременчука, Другобича та інших міст. Завітали на зліт також мотолюбителі з Польщі та Литви. А потім, гарно відпочивши, вони продовжили подорож за визначеним маршрутом.

Організатор, а це волинський мотоклуб “WINDS MC” з міжнародним статусом, досить відповідально цьогоріч підійшов до підготовки мотофестивалю під назвою “MOTO RELAX”.
— Торік на Озюрку ми проводили мотопікнік. А цьогоріч вирішили організувати щось більш грандіозніше. Адже наші традиційні мотозустрічі вже давно набули міжнародного масштабу. До нас приїжджають байкери не лише з усієї України, але і з багатьох країн Європи. Ми дуже намагалися зробити не просто мотозліт, а дружнє свято. Свято релаксу і відпочинку для душі. І приємно, що багатьом гостям у нас на Поліссі сподобалося, — розповів учасник мотоклубу “WINDS MC” з Каменя-Каширського Михайло Семенов.
У програму мотозльоту увійшли змагання із стрільби з пневматичної рушниці, конкурси та рок-вечірка. Найцікавішим став парад мотоциклістів вулицями древнього Каменя. Адже, зі слів організаторів, метою заходу, перш за все, є популяризація мотокультури.
Маршрут “лицарів доріг” пролягав з центру Каменя-Каширського через вулицю Воля до озера Озюрко. Уже по приїзду на гостей чекали смачний куліш, розважальна програма та концерт луцького рок-гурту “Freedom”. А з настанням сутінок мотолюбителів розважила пікантним шоу спеціально запрошена танцівниця.
Цікаво, що за порядком у байкерському таборі стежили самі мотолюбителі, і з цим вони цілком упоралися.
Олесь Федорович.

НОВИНИ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *