Незалежна громадсько-політична газета

Тепер і на Рівненщині знають майстерність наших волейболістів

сЗ кожним роком все далі і далі історія нас віддаляє від вогняних років афганської війни. Але час не може викреслити з пам’яті героїчні подвиги, які демонстрували у ній тисячі відданих синів і дочок України.

 

Про це не забувають. І турнір з волейболу, що відбувся нещодавно, 18 лютого, в смт. Зарічне Рівненської області, був присвячений саме пам’яті воїнів-афганців. Ці змагання започатковані ще у далекому 1986 році і цьогоріч проводились уже в тридцять третє. Та тепер завдяки цьому заходу вшановують не лише відданість обов’язку учасників афганської війни, а також учасників АТО та Героїв «Небесної сотні».

Вперше на ці змагання була запрошена команда Камінь-Каширського району.

Приємно вразила гостинність, з якою господарі приймали усіх учасників. У прекрасному залі місцевої спортивної школи кожну команду зустрічали хлібом на вишитих рушниках. Після вшанування пам’яті героїв відбулося саме спортивне свято. А захищала на ньому честь району волейбольна команда села Раків Ліс, яка минулого року була переможницею Кубка району.

Незважаючи на те, що інші команди, а всіх їх було сім, представляли збірні кращих гравців своїх районів, наші волейболісти продемонстрували дуже змістовну і комбіновану гру. У боротьбі за ІІІ місце турнірна доля звела нас з командою смт. Любешів, яка, до речі, двічі поспіль вигравала цей турнір. Напружена і безкомпромісна гра принесла перемогу нашим хлопцям з рахунком 2:0.

Приємно і те, що за свою майстерність, самовіддачу на майданчику волейболісти завоювали ще й приз глядацьких симпатій, як команда, яка найбільше сподобалася вболівальникам.

Щирі оплески були адресовані польовим гравцям Олександру Дрейчану, Олександру Карпіку, братам Вадиму та Андрію Карпікам,  Олександру Савчуку, Олегу Сельвесюку та Ігорю Буську, який був запрошений із команди села Брониця.

З чудовим настроєм спортсмени поверталися додому.

Але волейбольні змагання продовжуються. 25 лютого відбудеться наступний етап чемпіонату району. Запрошуємо всіх вболівальників завітати до спортивних залів НВК №2 і підтримати свої команди.

Петро Васковець.

 

Спорт

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *