Незалежна громадсько-політична газета

Сільського голову відзначено нагородою

1Нещодавно у Києві відбулося урочисте підведення підсумків загальнонаціонального проекту “Місцеве самоврядування. Народні обранці” за участю близько 160 регіональних очільників громад України, а також представників Адміністрації Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, громадських організацій тощо.

2805..

З часу існування даного проекту Хотешівська сільська рада вперше рекомендована до участі, як одна з найактивніших в районі. Відтак голова Хотешівської сільської ради Володимир Маковецький взяв участь у заході і був нагороджений пам’ятною відзнакою —  орденом “За розвиток Української державності” та внесений до Книги Пошани “Місцеве самоврядування. Народні обранці”. До речі, він єдиний серед сільських голів області був удостоєний такої честі.

Крім того, Володимира Федоровича за активну життєву позицію та ефективну діяльність, спрямовану на покращення рівня добробуту наших громадян, було відзначено Подякою, якою його нагородив народний депутат України Василь Гуляєв. Її йому вручив колега народного обранця – народний депутат України Олександр Марченко.

Ось так керівництво загальнонаціонального проекту “Місцеве самоврядування. Народні обранці” оцінило діяльність Володимира Маковецького на посаді сільського голови, якого на цю посаду було обрано ще у 2006 році. У жовтні 2010 та 2015 років на чергових місцевих виборах переобирався сільським головою. З 2004 року, до обрання сільським головою, він працював у Хотешівському сільському комітеті на виборчій посаді — керівник комітету, староста села.

За час роботи Володимира Федоровича на посаді голови комітету було завершено газифікацію села Хотешів, розширено вузол місцевої телефонної станції на 50 стаціонарних телефонних номерів, створено сільську футбольну команду, яка постійно бере участь у різного роду районних змаганнях, спортивних фестивалях, виготовлено проектно-кошторисну документацію підвідного газопроводу від Хотешова до села Котуш. Вже на посаді сільського голови вдалося організувати будівництво підвідного газопроводу до села Котуш довжиною майже 5 кілометрів та вуличного у селі.

На території сільської ради працюють Хотешівська ЗОШ I-III ступенів, де було замінено вікна та двері, та Котушська початкова школа. Діє дошкільний навчальний заклад “Журавлик”, який є одним з найкращих у районі. У дитячому садочку також було замінено газові котли та вікна на енергозберігаючі, замінено покрівлю.

Олесь Федорович.

НОВИНИ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *